Review

YSL UNIVERSITÉ BAG




And the beauty is at home..I was over her decisions for a long time, because I was thinking about two bags..and it really rarely happens to me, because only in a few of those expensive handbags I really want to invest and know that I can wear it all year round and almost to everything. This from Saint Laurent Paris is a bit larger than the size of the classic Chanel bag. It has the zipper pocket and two trays, one big and one flat. It´s a bit similar style as Obsedia bag from Givenchy, which I have in the closet for a long time (and that I will love forever), but for the current trend of the oversize coats is Obsedia entirely unsuitable for its size, but this YSL is a great option for the coming winter. I can tell you that even though I could not decide over the purses, today I finally bought the second one..and which it will be? It´s a surprise..I can only tell you, that it will be not black! So you are looking forward to?

-------------------------------------------------------------------

Tak už je doma, kráska. Dlouho jsem se nad ní rozhodovala, protože jsem měla v hledáčku ještě jednu kabelku..to se mi stává výjimečně, protože jen málokterá kabelka z těch dražších se mi líbí opravdu natolik, abych do ní investovala a věděla, že ji budu moct nosit celoročně a takřka ke všemu. Tato od Saint Laurent Paris je trochu větší, než klasická velikost Chanel kabelky, má uvnitř kapsu na zip, velkou přihrádku a také malou placatou přihrádku, například na dokumenty, apod. Je trochu podobného stylu jako Obsedia bag od Givenchy, kterou mám již dlouho v šatníku (a která mě asi nikdy neomrzí), ale přece jen k aktuálnímu trendu oversize kabátů se tak úplně nehodí svou velikostí, tato YSL je ale skvělou variantou pro nadcházející zimu. Můžu vám prozradit, že i když jsem se nemohla nad kabelkou rozhodnout, dnes jsem nakonec odklepla i tu druhou..a jaká to bude? To je překvapení..prozradit vám můžu, že nebude černá! Tak už se těšíte?

P.S.: DOSTALA JSEM SE DO TOP 10 V BLOGERCE ROKU! Děkuji moc za vaše hlasy a poprosím o vaši přízeň i nadále! Hlasuje se totiž odznova a pro můj blog můžete hlasovat zde.




No Comments

Post a Comment

error: Content is protected !!