Review

NEW IN – GIVENCHY ANTIGONA BAG

Yes, it wanted - NEEDED a new bag..I told to myself that I didn´t bought any for a long time (Moschino backpack does not count, haha) so I will make a present for myself. First I wanted this purse in a nude shade, but then I have two evenings spening thinking and pinteresting to found that black again will goes to everything and I will not take so much care of it..Finally i bought this Antigona bag in small size which fits great to me because of my hight (162cm) and i wanted some "bigger" bag for winter outfits with the coats. Yesterday it finally arrived and I must say that I do not understand that I didn´t have it in my closet long ago, it just perfectly fits me. Thoughts of her nude sister but I have not left and I am currently dealing the dilema - Celine Phantom, Saint Laurent Paris Rive Gauche bag or just Antigona in nude. But I'm not sure that is quite unnecessary to have two of the same purse, just in a different color. Although in the nude, of course, it looks quite completely different..but..you know. So hopefully I will resolve it over the weekend, I will tell you for sure on my Instagram, for which I finally decided! Ano, už to chtělo novou kabelku..říkala jsem si, že jsem si už dlouho žádnou nekoupila, a tak si udělám radost (batoh Moschino se nepočítá, hehe). Nejprve jsem chtěla tuto kabelku v nude odstínu, ale pak jsem po dvou večerech, strávených přemýšlením a pinterestováním, zjistila, že černá mi zas půjde úplně ke všemu a nebudu se o ni tolik bát..Nakonec jsem se tedy rozhodla pro Antigonu ve velikosti small, protože je pro mě tak akorát, vzhledem k mé výšce (162cm) a potřebovala jsem nějakou "větší" kabelku k zimním outfitům s kabáty. Včera mi konečně dorazila a musím říct, že nechápu, že jsem ji neměla ve svém šatníku již dávno, naprosto ke mně sedí. Myšlenky na její nude sestřičku mě ale neopustily a momentálně řeším v hlavě dilema - Céline Phantom, Saint Laurent Paris Rive Gauche bag nebo právě Antigonu. Ale nevím, zda není zas zbytečné mít dvě stejné kabelky, jen v jiné barvě. I když v té nude samozřejmě vypadá zas úplně jinak..ale přeci jen. Tak snad to vyřeším během tohoto víkendu, na mém Instagramu se určitě dozvíte, pro kterou jsem se nakonec rozhodla! Btw. obvykle nakupuju tyhle drahé kousky přes Farfetch.com, mají na stránkách 300 e-shopů a vše objednáte u nich, konkrétní e-shop to pak pošle vám..tentokrát to byl Blondie Boutique, který jsem dříve neznala. Poslali mi také milý dáreček, plátěnou tašku s jejich logem BLONDIE, jak příznačné:))

6 Comments

  • Reply
    Mišice
    28 November 2015 at 19:24

    Nádherná! Přesně tenhle typ kabelek zbožňuji 🙂 Jinak ta Saint Laurent Paris Rive Gauche bag vypadá také skvěle! 😉

    • Reply
      oliwye
      28 November 2015 at 21:17

      Moc se mi líbí, jen se bojím, zda nebude až příliš usedla a elegantní, potřebuju, aby mi šla i k teniskám..

  • Reply
    Martina
    28 November 2015 at 20:57

    Překrásná! Já bych ji moc chtěla ve světle šedé, ale tak budu muset ještě hodně pošetřit :). Z těch dalších bych brala Celine, druhý stejný typ kabelky, ač v jiné barvě, bych si asi nepořídila.

    http://www.fashionmad.cz/

    • Reply
      oliwye
      28 November 2015 at 21:16

      Díky moc za názor, Martino!:)) Líbí se mi šedá i nude Antigona! Taky myslím, že ta Céline ke mně půjde nejvíc..

  • Reply
    Anonymous
    29 November 2015 at 20:01

    Osobne bych se bala, yze na tomto shopu jsou faky…, nevim. Marta

    • Reply
      oliwye
      29 November 2015 at 22:19

      To určitě nemusíte, prodávají u nich ověřené e-shopy z celého světa..mám od nich již několikátou kabelku a jelikož je to i přes polyvore.com, kam smí opravdu jen ty nejlepší obchody, tak se není čeho bát:)

    Post a Comment

    error: Content is protected !!