Review

HAIR INSPO




Poslední dobou mě čím dál víc baví různé zapletené copy, messy hair a všechno možné, jen ne rovné, vyžehlené vlasy. Včera si shodou náhod s mými vlasy také pohráli na přehlídce Arcolor, kterou jsem šla jako modelka. Byla to fakt sranda a moc jsme si to užili. Já nemám moc čas řešit své vlasy, a tak je v podstatě jen na noc splétám do copánku a ráno jen rozpustím, pročešu a jdu:) Ale když už si na ně udělám chvilku, mám ráda nedbalý look, ve kterém dominují různé uzle a motance. Takového looku skvěle dosáhnu pomocí Babyliss Twist Secret, se kterým se dá udělat většina účesů, které tu mám pro inspiraci. Skvěle vypadá i to, když si smotáte dva přední pramínky a pak je vzadu upevníte pomocí sponky. Jednoduchý, ale zároveň důmyslný look, který upoutá pozornost. Tak trochu mi to připomíná 90.léta a mé roky na základní škole, kdy se takové účesy nosily (hodně je měli např. S Club 7, pokud si na ně vzpomínáte:)). 

Jinak se mě často ptáte, jak se starám o své vlasy a kdo mě barví a čím. Tak především je vše dílem Míry Kozáka ze salonu Papilio Prague. Posledně mi vlasy oživil stříbrným přelivem, který vzbudil velkou pozornost na mém Instagramu. Míra je i super člověk a posílám mu do salonu často i své zákaznice. Nově mají v salonu také ozdravnou kúru Olaplex (kterou použila Kim Kardashian při přechodu ze svých tmavých vlasů na blond), na tu se brzy chystám a jsem opravdu zvědavá na výsledek. Prozatím jsem používala jednou za pár měsíců brazilský keratin. Snažím se také příliš často své vlasy nefoukat, když už, tak jen studeným vzduchem. Používám na úpravu vlasů značku Remington, která se mi po leta osvědčila. Ionizační fén je velmi šetrný a nemám po vysušení krepaté vlasy. Z této řady používám i žehličku na vlasy s tepelnou ochranou, aby mé blond vlasy netrpěly. Novinkou je u mě kulma PROtect, která je napuštěna kondicionéry, které se při natáčení vlasů uvolňují a tak vám vlasy zároveň vyživují. Stačí jen naplnit nádobku vodou. Udělat si super vlny mě tak nestojí moc času, ani zničené vlasy, což opravdu oceňuju. Z kosmetiky pak na vlasy momentálně používám celou řadu Klorane, která má mnoho řad produktů, které řeší přesně ten problém, který vás trápí. Obzvlášť miluju jejich suché šampony, vždy mám do zásoby koupené alespoň dva, používám je neustále. Mají suchý šampon i pro tmavé vlasy, což většina značek nemá, nedělají se vám tedy bílé flíčky u pěšinky. Ten vyzkoušela další milovnice suchých šamponů, Martina z TheBlondieverse a je z něj taky nadšená. Co se týká délky vlasů, vždy bojuju s tím, zda mám mít mikádo nebo dlouhé vlasy. Ženská populace je za mikádo a pánové zase za dlouhé vlasy. Myslím, že u těch dlouhých ještě nějaký čas zůstanu:) Vlasy mám z Dlouhovlaska.cz, kde si vybere opravdu každý. Mají nespočet délek, barev a struktur vlasů. Můžete si zakoupit culík nebo rovnou vlasy upravené pro jednotlivé metody prodlužování. Já osobně mám keratin, ani jsem jinou metodu (kromě clip in) nezkoušela. Nosím i vyčesaný culík a nic není vidět. Vlasy posouváme jednou za 2-3 měsíce, dle odrostů. Většinou je sundáme, nabarvíme mé odrosty a pak opět nandáme. Sice strávím u kadeřníka dost hodin, ale výsledek stojí za to.

Co byste ještě o mých vlasech rádi věděli? Budu také ráda za vaše komentáře, s čím jsou spokojené zrovna vaše vlasy a jaké produkty na ně používáte.

P.S.: V novém Cosmu najdete nejčastější otázky a problémy, týkající se vlasů. Určitě doporučuju k přečtení.















6 Comments

  • Reply
    ShoesManiac
    10 September 2015 at 8:43

    tyhle zapletence stejně nejvíc vyniknou na blondýnkách 🙂
    grey & black combo

  • Reply
    Cury in the City
    10 September 2015 at 9:23

    Krasna inspirace 🙂 Jen kdybych nebyla tak lina si neco na hlave vytvaret 😀

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

  • Reply
    Lucie GLAM
    10 September 2015 at 10:04

    Ty tvoje vlasy jsou dokonalé !!!

    http://www.lucieglam.blogspot.cz

  • Reply
    MargiFashion
    10 September 2015 at 10:57

    Super vlasová inšpirácia! Druhá fotka je dokonalá. Veľmi Vám to svedčí 🙂

    http://margifashion.blogspot.sk

  • Reply
    ►Nadush
    11 September 2015 at 7:42

    Krásne fotky a inšpirácie 🙂 tá druhá fotka je nádherná 🙂
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

  • Reply
    Rose Tascher
    23 September 2015 at 17:41

    Tvoje vlasy jsou naprosto TOP! a musím říct, že o kulmě, která je napuštěna kondicionery jsem ještě neslyšela, to čumím na drát 😮 já jsem si straně dlouho barvila vlasy všemi možnými barvami a mám je uplně dorasované, tak ted jim dávám oddech a pauzu 😉

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!