Review

DIY WITH DEICHMANN


A few weeks ago I got an e-mail if I would be interested to participate in the competition with the company Deichmann and create my own sneakers.
Immediately my mind went through a thousand ideas, what I would do with sneakers..and I agreed. Originally it came in this set for inspiration, in which there were crazy colors, flowers, bows and even bells. And for that I would go to make beautiful sneakers, but I would rather see them at a little girl than on me. And so I thought, to draw, to dye..a I finally said - no, I will sew it. And voilá, I created these sneakers. What do you say? I'm very curious about your opinions. And if you love them as I do, I will be very glad if you´ll vote for me on FB page of Deichmann shoes - here. Thanks for everyone's voice:)

.....................

Před pár týdny mi přišel e-mail, jestli bych neměla zájem se zúčastnit soutěže s firmou Deichmann a vytvořit si své tenisky. Hned mi hlavou projelo tisíc nápadů, co bych s teniskami udělala a souhlasila jsem. Původně mi přišel tento set, pro inspiraci, ve kterém byly crazy barvičky, kytičky, mašličky a dokonce i rolničky. I z toho by šly udělat krásné tenisky, ale spíše bych je viděla na nějaké malé holčičce, než na sobě. A tak jsem přemýšlela, pokreslit, popsat, obarvit..a nakonec jsem si řekla - ne, dám se do šití. No a voilá, vznikly tyto tenisky. Co na ně říkáte? Jsem moc zvědavá na vaše názory. A pokud jste si je zamilovali stejně jako já, budu moc ráda, když pro mě budete hlasovat na FB stránkách Deichmannu - zde. Díky za každý hlas:)











6 Comments

  • Reply
    Viktorie Pavlová
    21 August 2015 at 10:33

    Omg to je skvělý! a nesnáším takovýhle "tenisky", jaký byly ze začátku. 🙂

  • Reply
    dollyKejt
    21 August 2015 at 10:41

    No to je nádhera! Když jsem je viděla tak jsem hned řekla – ty chci, kolik stojí a kde se prodávají. Jsou boží, ta krajka a mašle, jsi hrozně šikovná! 🙂

    http://www.dollwithcoffee.blogspot.cz

  • Reply
    Nikola
    21 August 2015 at 15:22

    povedené 😉

    dnes nosím//20.8.

  • Reply
    Vanda-styl
    21 August 2015 at 20:28

    Jsou moc hezké. Brala bych je bez perliček, nejsem si jistá, zda by pata o patu neudělala své…

  • Reply
    Mišice
    22 August 2015 at 18:36

    Aaa, jsou perfektní! Ty, kdyby měli v obchodě, tak bez váhání kupuju! Jinak si mě fakt inspirovala, udělám si podobné… Dělej DIY častěji, máš super nápady! 🙂

  • Reply
    Katarína Jakubčová
    23 August 2015 at 10:57

    Dokonalý nápad! Keby že ich uvidím v obchode, hneď si ich kúpim. 🙂

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!