Review

FESTIVAL MOOD

Jak jsem psala v minulém článku, byly jsme s Martinou z blogu TheBlondieverse osloveny Zootem k tomu, abychom se podívaly na zoubek - lépe řečeno na outfit - stylovým lidem. A že jich na festivalu Pohoda bylo požehnaně:) Našel se tam všemožný mix stylů, stejně jako různých žánrů hudby, které jste si tam mohli užít. Výlet byl perfektní a obě dvě jsme byly na Slovensku poprvé, takže o to více zvláštní. Ale pokud jet s někým vstříc novým zážitkům, tak s kým jiným, než s Martinou:)) Myslím ale, že jsme překvapily samy sebe, protože jsme Pohodu pojaly více jako pracovní akci, než jako party. Nízké teploty, které započaly hned se západem Slunce, tomu nepřidaly a my si dávaly místo drinků čaje:) Bylo to ale perfektní a poznaly jsme několik fajn lidí, s milou Anetkou ze Zootu v čele:) Každopádně brzy čekejte naše první video, které jsme točily pomocí go pro kamery. Pomalu se s ní učíme, ale slibujeme, že vás budeme zásobovat videi čím dál častěji. Co vy, chystáte se letos na některý festival? P.S.: Pokud vám nestačí tyhle podle mě super fotky, které naprosto vystihují pohodu na Pohodě, tak mrkněte k Martině na blog nebo na můj a její Instagram:)
   
Shoes: Footshop Snapback: Blakkwood
T-Shirts: Blakkwood & Zoot
Pictures by me:)

4 Comments

  • Reply
    Miss Nella
    14 July 2015 at 9:45

    Jaaaj Pohoda moja,slzy v ociach. Ale krasne fotky ste porobili, tesim sa na video 🙂

  • Reply
    Della
    20 May 2016 at 4:42

    A rolling stone is worth two in the bush, thanks to this aretcli.

  • Reply
    tellows.com
    24 October 2016 at 1:45

    GAH! You mastered the crop top look! I've been trying to figure out how to incorporate one into my wardrobe, but I think I need to buy a whole outfit to make it work! :p

  • Reply
    http://www./
    14 November 2016 at 4:27

    para Carmen Portal del Salvador, te comento que tú misma puedes hacer la masa de porcela fría y la hacen con diferentes ingredientes. Si te la consigo te la mando por este mismo medio.

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!