Review

COFFEE TIME


Dnes zas poodhalíme kousek z mého bytu. Black, White, Marble..jak jinak:) Pracuju na baru kuchyňské linky..nebo v posteli. Podle nálady a únavy. Těším se na dny, kdy mám trochu "volno" a můžu sedět celý den u počítače a dodělávat si resty, psát články a věnovat se blogu.
Takových dnů poslední dobou moc nebývá a jsem rozlítaná všude možně. Pak si vážím chvílí, kdy můžu být jen tak sama se sebou a svými myšlenkami. A taky hudbou, která je hned po módě mou velkou vášní. Vždyť móda a hudba jdou ruku v ruce a navzájem si určují trendy..Tady se můžeš zaposlouchat do playlistu, na který máš zrovna náladu. Třeba akční, rebelský, studijní nebo legen..počkej si..dární:) Momentálně se taky na této stránce soutěží o spoustu cen, mimo jiné taky o večeři s blogerkou v super restauraci Ginger a Fred. Stačí nahrát svou fotku z počítače, telefonu nebo Instagramu. Já jsem tu svou poslala..a co ty?:)

P.S.: Nescafé 3v1 má horké novinky, Warmy Caramel a Sweet Vanilla. Můžu říct, že obě příchutě jsou fakt výborné a stala se z toho má nová závislost..hlavně je super, že si můžeš tuhle kávu vzít všude s sebou.




LEATHER TROUSERS by Helmut Lang
SNEAKERS by Nike (here)
HOODIE by Blakkwood (here)

4 Comments

  • Reply
    ShoesManiac
    16 July 2015 at 14:07

    máš to doma krásný 🙂
    asos dress

  • Reply
    Cury in the City
    16 July 2015 at 20:41

    Skvely fotky !

    xxx

    http://www.curyinthecity.blogspot.com
    Fashion PARIS

  • Reply
    Simon Komadel
    17 July 2015 at 10:58

    Krásná kuchyň 🙂

  • Reply
    Barbora
    21 July 2015 at 23:31

    Máš to tam nádherný!!

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!