Review

HAIR INSPIRATION


Perhaps every women or at least me and all the girls I know every time before the upcoming deadline for hairdressers deciding whether to keep the length of hair or shear it, whether to go into more natural colors, ombré or something more extravagant..

On Wednesday I have again my term to my hairstylist in Papilio, and again I don´t know what to make to my hair, but i´m definitely thinking about change. Of course, when I shear two months ago my hair, I want  the long one now. Simply an endless process. But now I'm thinking about pinkish or purplish hair. I wish to spend the whole day in a wig studio and try on all sorts of lengths and different shades of hair. How about you, also you can not decide, or do you have few years the same style or color?

...........................

Asi to má každá žena nebo alespoň já a všechny holky, které znám. Pokaždé se před blížícím se termínem u kadeřníka rozhodujeme, zda si ponechat délku nebo vlasy zkrátit, ofinu ano nebo ne, zda jít do přirozenější barvy, ombré nebo naopak zvolit něco výraznějšího..já na tom nejsem jinak. Ve středu mám opět termín v Papiliu a opět nevím co..ale uvažuju o změně. Samozřejmě když jsem si nechala před dvěma měsíci zkrátit vlasy, chci zas dlouhé. Zkrátka nekonečný proces. Nyní ale přemýšlím o narůžovělém nebo nafialovělém odstínu. Nejraději bych strávila celý den v nějakém parukářství a zkoušela si všemožné délky a odstíny vlasů s různým líčením. Jak jste na tom vy, také se neumíte rozhodnout nebo se držíte několik let svého osvědčeného střihu či barvy? Máte také nějaké tipy, jak o své vlasy pečujete? Já jsem si oblíbila šampon na růst vlasů od Yves Rocher a také kosmetiku -417, u nichž jsem vyzkoušela šampon, kondicionér i masku. Mou stálicí v koupelně je kondicionér, usnadňující rozčesávání od Gliss Kur. Nedávno jsem také objevila v DM olejíček na vlasy asi za 70Kč od firmy Isana a můžu říct, že funguje neméně skvěle jako olejíčky, které mě stály několik stovek..



5 Comments

  • Reply
    Tess Kratochvilova
    22 May 2015 at 17:22

    Ty barevny vlasy jsou bozi <3

  • Reply
    Anonymous
    22 May 2015 at 19:46

    Skvostné jsou ty duhové. Ale za mne by byla volba obrázek č,3 a nebo ta se zlatým obočím. Bohužel osobně mám smůlu…jsem bruneta 🙁 Eva

  • Reply
    Minau
    22 May 2015 at 20:58

    Mít růžové vlasy je můj sen!!!

  • Reply
    Saki
    22 May 2015 at 21:06

    Taky bych ráda vyzkoušela pastelovou barvu, ale obávám se, že moje vlasy už by další odbarvování nepřežily. 😀

  • Reply
    Miss Nella
    23 May 2015 at 9:56

    Farebne vlasy su krasne a zaujimave ale zaroven posobia lacno.. prirodzene farby su take kralovske 🙂 Lepsie to neviem vyjadrit

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!