Review

WHAT´S IN MY BAG




I have planned a similar post for a long time, but when I received this new clutch, there was no avoiding:) Everyone is hidden in the purse slightly different treasures, depending of course on the size of the bag. But some things we certainly all common today will tell you what to wear for treasures currently in your purse me 🙂

I think the rottweiler handbag from Givenchy I don´t need to represent, appeared on many famous street style photos from reports from Fashion Weeks. The handbag is made of canvas and it is durable and practical maintenance. But today's post is about what I carry inside. This clutch, although it doesn´t seem it´s quite large can hold a lot of things, so it´s very practical neverfull handbag:) In any handbag I can´t miss necessity as cosmetic powder, lipstick and lip balm. I recently had the opportunity to try out the collection Zero Default from Yves Rocher. They perfectly matt and I have it in two colors (Beige Clair and Beige Moyen), because some days I use self-tanner for the face and some days not so that´s because I need one shade lighter and one darker. I have several favorite lipsticks, since they removed me the braces, I´m playing with colors and I plan to get some dark color, so I'm curious about your reactions:) In this photo I chose Chanel Rouge Allure lipstick in shade 95 Enjouée, which is bright pink with blue reflections, so that befits rather cold type. The lip balms I currently like the most is Intense Lip Repair Balm by Neutrogena, which is applied as a lip gloss and it not only moisturizes the lips, but it looks great on them without lipstick. There is also the case for perfume from Sephora, currently i´m in love with summer scent Thé Vert by Yves Rocher. What we will talk, some days are needed as well as other necessities, such as tampons. Ria has now also a great design, so at first sight when hunting in a purse it does´nt look like tampons:). Another necessity for me is hand cream because my dry skin needs to cream after each washing hands. Now  have a wonderful Moisturizing Hand Cream by Yves Rocher, which contains glycerin and vegetable oils and protects the skin. On the creams I am very strict and this definitely passed me perfectly. There´s also the antibacterial gel in the same scent from the same series Beauté des Mains. Just perfect practical thing for the summer. Then of course there are also sunglasses, I´m sure you already know them, because it´s my favorite piece from Dsquared2, which perfectly matches the silver headphones by Happy Plugs. The necessity for the running between meetings and clients and are also a business cards for me. I´m still looking for some stylish case. Well, what we will talk, Cosmopolitan is not only the world's best-selling magazine, but together with Vogue magazine is the most popular magazine for girls from Sex and the City. So mix the drinks with the same name and indulge interesting reading, for example about the icon that undoubtedly is Madonna. If you have not seen this video, so look swiftly, Madonna is simply the top and as you can see, life and fashion style is not about age, but about how you feel:)

............................................

Dlouho jsem podobný post plánovala, když mi ale přišlo tohle nové psaníčko, nebylo zbytí:) Každý ve své kabelce ukrývá trochu jiné poklady, záleží samozřejmě i na velikosti samotné kabelky. Některé věci ale máme určitě všechny společné, dnes vám prozradím, co za poklady nosím aktuálně ve své kabelce já:)

Vezmeme to tedy popořadě. Kabelku s rottweilerem od Givenchy nemusím představovat, objevila se na mnoha známých street style fotkách z reportáží z fashion weeků nebo jste tento motiv mohli vidět i na jiných kouscích, třeba mikinách nebo slip-onech. Kabelka je z plátna a je tedy odolná a praktická na údržbu. Dnešní post je ale hlavně o tom, co nosím v ní. Tohle psaníčko, ač se nezdá, je poměrně velké a vejde se do něj dost věcí, prostě taková ta správně prakticky bezedná taška:) V žádné kabelce mi nesmí chybět kosmetické nezbytnosti jako pudr, rtěnka a balzám na rty. Nedávno jsem měla možnost vyzkoušet pudry z kolekce Zero Default od Yves Rocher. Jsou perfektní a skvěle matují a já si pudr pořídila rovnou ve dvou odstínech (Beige Clair a Beige Moyen), některé dny totiž používám samoopalovák na obličej a některé dny ne, proto potřebuji jeden odstín světlejší a jeden tmavší. Oblíbených rtěnek mám několik, od té doby, co mi sundali rovnátka, si hraju s odstíny a plánuju si pořídit i nějakou hodně tmavou barvičku, tak jsem zvědavá na vaše reakce:) Na tuto fotku jsem zvolila rtěnku Chanel Rouge Allure v odstínu 95 Enjouée, který je zářivě růžový s modrými odlesky, takže sluší spíše studenému typu. Z balzámů na rty mám momentálně nejoblíbenější Intense Repair Lip Balm od Neutrogeny, který se nanáší jako lesk a nejen, že rty hydratuje, ale vypadá na nich skvěle i bez rtěnky. Samozřejmostí je také pouzdro na parfém do kabelky od Sephory, momentálně ulítávám na letní vůni, o které jsem psala nedávno zde. Co si budeme povídat, některé dny jsou potřeba i další nezbytnosti, jako třeba tampony. Ria má teď i skvělý design, takže na první pohled při lovení v kabelce by si nikdo ani nepomyslel, že to jsou tampony:). Další nezbytností je pro mě krém na ruce, protože svou suchou pokožku potřebuji mazat po každém umytí rukou. Nádhernou vůni má Hydratační krém na ruce Yves Rocher, který obsahuje glycerin a rostlinné oleje a chrání pokožku. Na krémy jsem hodně přísná a tento u mě rozhodně prošel na jedničku. Ve stejné vůni pak mám i antibakteriální gel ze stejné řady Beauté des Mains, který jako jeden z mála nevysušuje ruce, ale naopak o ně pečuje, jelikož opět obsahuje rostlinné oleje. Prostě perfektní praktická věc na léto. Samozřejmostí jsou pak také sluneční brýle, určitě už znáte tento můj oblíbený kousek od Dsquared2, ke kterému perfektně ladí stříbrná sluchátka Happy Plugs. Nezbytností při neustálém pobíhání mezi schůzkami a klienty jsou pro mě také vizitky. Stále na ně sháním nějaké stylové pouzdro. No a co si budeme povídat, Cosmopolitan je nejen celosvětově nejprodávanějším magazínem, ale je to spolu s Vogue i nejoblíbenější časopis představitelek Sexu ve městě. Umíchejte si k němu stejnojmenný drink a dopřejte si zajímavé čtení, například o ikoně, kterou bezpochyby je Madonna. Jestli jste neviděli tohle video, tak to koukejte napravit, Madonna je prostě top a jak je vidět, životní a módní styl není o věku, ale o tom, na kolik se cítíte:)


9 Comments

  • Reply
    Lucie
    25 April 2015 at 10:18

    Super článek, mám takové "šmírování" moc ráda. Jinak psaníčko je úžasné, člověk si jej musí hned zamilovat 🙂

    Make-up speciál – 1. část

  • Reply
    Czech Blondýn
    25 April 2015 at 12:54

    Podobné články baví i mě! A to psaníčko je úžasné, závidím!

  • Reply
    Mišice
    25 April 2015 at 18:27

    To psaníčko je… bombastický! Velice pěkný kousek 🙂

  • Reply
    Natálje
    26 April 2015 at 12:53

    nosím s sebou téměř to samé, co ty 🙂

  • Reply
    kesa
    26 April 2015 at 21:43

    Krásne fotky! Ja sa na tmavý rúž tiež teraz chystám a zatiaľ mám vyhladnutý MAC Matte odtieň Diva 🙂

  • Reply
    Anonymous
    27 April 2015 at 8:08

    Články co nosím v kabelce jsou mé oblíbené, baví mě, že se nebojíš ukázat vše :-), to je super.

  • Reply
    Dita
    28 April 2015 at 12:32

    Parádní článek. Psaníčko miluju a musim navštívit yves rocher. Kdyby byl Cosmopolitan čtivý jako tvůj blog, kupuju taky 🙂

  • Reply
    Anonymous
    3 May 2015 at 15:11

    Ty jsi měla rovnátka?? A jaká? Děkuju za odpověď 🙂

    • Reply
      oliwye
      13 May 2015 at 16:44

      Ano, měla jsem safírová, mám i fotku na svém Instagramu:)) Plánuji o nich napsat článek, nedávno mi je sundali, ještě ladíme poslední detaily:)

    Post a Comment

    error: Content is protected !!