Style

MBPFW OUTFIT I.




JACKET - vintage // LEGGINGS by Calzedonia // TOP by Zara // BOOTS by Bata // RINGS byt Kat.jewelry // BAG by Givenchy // NECKLACE by Prada
Photo: Jaroslav Holan / Hair: Míra Kozák - La Papilio

It was again a rush as usually. One can wonder how you advance compile outfits and everything will be prepared. But oops, the same day it doesn´t fit right and becomes you and you´re confused running around the apartment and in desperation throw away all the clothes. It reminds you something? Perhaps it´s not only the preparations for the Fashion Week, but before any important meeting or event:) I have mainly ordered a few things via internet but before MBPFW I took "only" Givenchy "jacket. Pity, but I hope that you´ll enjoy those few outfits anyway! A new things you can look forward too soon:)

....................................................

Byl to opět shon jako pokaždé. Člověk si říká, jak si předem sestaví outfity a vše bude mít do puntíku připravené. Ale ejhle, ten den jako by vám nic nesedělo a neslušelo a zmateně pobíháte po bytě a v zoufalství odhazujete vše v dál. Připomíná vám to něco? Asi to tak neprobíhá jen při přípravách na fashion weeky, ale před každou důležitou schůzkou nebo událostí:) Já jsem si hlavně objednala pár věcí přes internet a do MBPFW mi stihla přijít "jen" Givenchy" bundička. Škoda, nicméně doufám, že si těch mých pár outfitů užijete i tak! A na nové věci se můžete taky brzy těšit:)









11 Comments

  • Reply
    Czech Blondýn
    26 March 2015 at 9:05

    Myslím, že jsem tě na chvíli zahlédl. A slušelo ti to moc! 😉

    • Reply
      oliwye
      26 March 2015 at 9:06

      Vážně? Měl ses ke mně hned hlásit..pořád se těším, až se setkáme:)

  • Reply
    Magda Wirknerová
    26 March 2015 at 12:07

    Olinko, boty jsou úžasné! Dají se sehnat u Bati? Hledám je, ale marně. Děkuji. Sluší, velmi!

    • Reply
      oliwye
      26 March 2015 at 12:59

      Dají! Je to aktuální kolekce:)

  • Reply
    Kamil
    26 March 2015 at 16:53

    Skvely outfit! 🙂

  • Reply
    Lucie
    26 March 2015 at 18:08

    Nádherný outfit a ty botičky!!! Ty jsou luxusní 🙂 Moc ti to sluší 🙂

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

  • Reply
    Anonymous
    26 March 2015 at 18:37

    Moje Olinka…krásná jako vždy;-) V.

  • Reply
    Anonymous
    27 March 2015 at 19:21

    Tohle je prvni outfit, ktery me nezaujal a pridava Ti zbytecne na "objemu". Zkus zase nekdy neco barevneho, minule Ti to moc sluselo!

  • Reply
    Anonymous
    27 March 2015 at 19:22

    Tohle je prvni outfit, ktery me nezaujal a pridava Ti zbytecne na "objemu". Zkus zase nekdy neco barevneho, minule Ti to moc sluselo!

  • Reply
    Mišice
    27 March 2015 at 19:45

    První, co mě napadlo, když jsem fotky zahlédla, tak bylo: "Vau, dračice" 🙂 Jako na pohled se mi to líbí moc, je to odvážné, nebojím se říct, že sexy a myslím, že tohle se chlapům určitě líbilo a byla jsi středem zájmu 🙂

    Ale mám jednu výhradu, já prostě nemám ráda legíny, kde není překrytý předek a zadek nějakým delším topem. Kdyby to byly obtažené slimky, tak nic nenamítám, ale takhle se mi to moc nelíbí. I kdyby nic neprosvítalo, furt jsou to jen legíny, tedy pro mě něco jako punčochy a v těch bych taky nešla s holým zadkem.

    Na pohled ale dobré, velmi mě zaujal náhrdelník 🙂 Těším se na další outfity z FW 🙂

    • Reply
      oliwye
      30 March 2015 at 21:09

      Odkryté zadky u legín nemám ráda ani já:) Ale tento kožíšek mi ho vzadu přikrývá, takže vše v naprostém pořádku:) Chtěla jsem si k tomuto outfitu původně vzít kožené kalhoty, bohužel jsem je měla v opravně, takže jsem zvolila legíny, aby vynikly botičky..

    Post a Comment

    error: Content is protected !!