Review

EYELASH EXTENSIONS




Přemýšleli jste už nad tím, zda mám prodloužené řasy nebo tak skvělou řasenku? A přesně tak by to mělo být..myslím, že prodloužené řasy by nikdo z okolí (pokud není profesionál v oboru) na první pohled rozeznat neměl. Měly by být přirozené, precizně připevněné a jejich délka by měla být zvolená přesně podle toho, jak sedí vašemu oku, věku a celkové image. Už jsem viděla mnoho slečen, jejichž oči vypadaly jako kdyby si na ně přilepily pavoučí nožičky a podobné hrůzy. Tak by to samozřejmě vypadat nemělo. Kromě vzhledu je ale také důležité, s jakými výrobky profesionální kosmetička pracuje. Lepidlo by mělo být naprosto nezávadné pro oči, navíc by mělo být i voděodolné, abyste s řasami mohly dělat cokoli jako byste měly své vlastní. Lepidlo, které používá moje skvělá "řasařka" Maria, je navíc jako jedno z mála na trhu čiré, takže spoje jsou naprosto neznatelné.

Dlouho jsem se bála prodloužení řas, protože mi nejedna kamarádka říkala, že když se pak řasy rozhodla sundat, neměla na očích nic. To je ale mýlka. Pokud se řasy prodlouží správně, měly by naopak stimulovat růst vašich vlastních řas! No není to pohádka? Jak vidíte na fotografii, prodlužuji si řasy již několik let a mé vlastní řasy jsou stále naprosto v pořádku.

Maria je naprostý profesionál a má širokou škálu významných klientů. Navíc mě poučila o spoustě věcí, o kterých jsem předtím neměla ani páru. A to třeba o tom, jak se dají vaše oči zvětšit, prodloužit, a ani změnit jejich tvar není absolutně žádný problém - podívejte se do jejího portfolia, co dokáže vykouzlit na svých klientkách. Maria zná plno triků a efektů a poradí si naprosto se vším. Dává si záležet, aby nevynechala žádnou řasu a udělala vám maximální objem. Musím na ni pět chválu i za to, že sama vynalezla speciální umělohmotné pinzety, protože ty klasické kovové, jaké používají všichni ostatní, vám mohou při nešťastné náhodě poranit oko. S ní se tedy nebojím ničeho a navíc si ty své dvě hodinky s ní naprosto užívám při skvělé hudbě, kterou skládá její manžel Max.

K Marii se můžete objednat i vy:
+420 777 724 777
maria.reynman@gmail.com
www.Maria-Reynman.com






10 Comments

  • Reply
    Anonymous
    24 March 2015 at 12:38

    Perfektní! Krása.

  • Reply
    Anonymous
    24 March 2015 at 23:17

    Jak odlicujete sve ocni linky, kdyz mate umele rasy ?
    Dekuji Věra

    • Reply
      oliwye
      25 March 2015 at 18:22

      Maria mi radí takový čistící gel od Garnier, se kterým si opláchnu oči a skvěle s tím jdou dolů linky. Já osobně odličuji micelární vodou a vatovými tyčinkami..

  • Reply
    Anonymous
    26 March 2015 at 8:09

    Dobrý den, řasy vypadají nádherně a po Vašem, pro mě velmi přínosném článku, jsem se rozhodla, že bych prodloužení řas také zkusila…bohužel k paní Marii si hlavně z nedostatku času nemůžu dovolit dojíždět… Jsem z Teplic… Proto jsem se chtěla zeptat, zda byste Olinko mohla doporučit někoho jiného, ověřeného z okolí Teplic…? Věděla byste, prosím? Bojím se právě zničení vlastních řas… 🙁 Předem moc děkuji za Vaší odpověď. Hezký den, Katka S.

    • Reply
      oliwye
      26 March 2015 at 8:58

      Dobry den Katko, urcite, z Teplic je nejlepsi Petra Appeltova ze studia XXL v Krupske ulici:)

    • Reply
      Anonymous
      26 March 2015 at 9:02

      Děkuji moc, Olinko!!!! :* Katka

  • Reply
    Anonymous
    26 March 2015 at 13:12

    Pri umelych rasach jsem resila odlicovani, take vatovymi tycinkami. Ale at jsem byla opatrna sebevic…vzdy mi v rasach zustavaly vlakna z tycinky a rasy se pak nehezky krizily. :-/
    A v Praze by jste nekoho doporucila ?
    Děkuji Věra

    • Reply
      oliwye
      27 March 2015 at 13:12

      V Praze právě doporučuji Marii! Kontakt najdete výše:) Jinak já mám už s tyčinkami asi švih, protože mi tam vlákna nezůstávají..ale jde také o tyčinky, některé jsou takové hodně měkké a jiné mají vatu připevněnou na tyčinku napevno, jestli víte, co tím myslím:) Na to se vždy zaměřte:)

  • Reply
    Anonymous
    27 March 2015 at 19:23

    Vy mate, Olinko, ale horni ocni linky vytetovane, neni tomu tak?

  • Reply
    Anonymous
    27 March 2015 at 20:43

    Děkuji za odpověď. . .na ten kontakt jsem předtím nekoukala :o. Zaměřím se na tyčinky :-). Jinak fotografie jejich praci …paráda. Věra

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!