Review

NEW LOVES




Yesterday I went to the store Dusni3 and as I thought, I did not leave empty-handed. Originally I went to visit the new collection from the designer Helmut Lang, who I really like to wear thanks to its simplicity and great materials. But finally I took these two pieces - cobalt blue envelope clutch by Diane von Furstenberg and black and white Thierry Lasry sunglasses. From him I had planned to buy Orgasmy sunglasses, but then I stayed with my good old classic Audrey by Céline, but I was still searching for some black and white sunglasses for a long time. There´s also new Bata pumps in my closet, which I bought on sale at Galerie Teplice for 599CZK. They look great, what do you think? I can not wait for the spring when I can wear bare legs and don´t be sick like after the last photoshooting. Today, therefore, instead of shooting I´m spending under the duvet with ginger tea. I hope you're doing better than me, I wish you a nice day 🙂

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Včera jsem se byla podívat v obchodě Dusni3 a jak jsem si myslela, neodešla jsem s prázdnou. Původně jsem si šla prohlédnout novou kolekci od návrháře Helmuta Langa, kterého moc ráda nosím díky jeho jednoduchosti a skvělým materiálům. Nakonec jsem si ale odnesla tyto dva kousky - kobaltově modré psaníčko Diane von Furstenberg a černobílé sluneční brýle Thierry Lasry. Od něj jsem už plánovala nákup brýlí Orgasmy, pak jsem ale zůstala u svých klasických Céline Audrey, ale po černobílých brýlích jsem už dlouho pokukovala. Novinkou v mém šatníku jsou také lodičky od firmy Baťa, které jsem pořídila ve slevě v Galerii Teplice za 599Kč. Vypadají skvěle, co říkáte? Už se nemůžu dočkat jara, až budu moct vystavit holé nohy a neodmarodím to jako po posledním focení. Dnešek tedy místo dalšího focení trávím pod peřinou se zázvorovým čajem. Doufám, že jste na tom lépe než já a přeji vám krásný den:)


2 Comments

  • Reply
    Ejvi ✮
    11 February 2015 at 16:44

    Já byla v Dušní dneska, omrknout Helmuta a pak se podívat na zbytek slev. A tohle pasníčko jsi mi teda "vyfoukla před nosem" :)) Je fakt krásný!!!!

    • Reply
      oliwye
      11 February 2015 at 16:49

      Oujee, zrovna jsi nahodila na Instagram fotku těsně přede mnou! Oboje je skvělý, já přesně šla taky na Helmuta..to jsou mi náhody:)

    Post a Comment

    error: Content is protected !!