Review

NEW IN: LOVE PIECES FROM BATA




I need to apologize to all readers, since from  the end of the last year i didn´t had much time for the blog, because I dealt with several things at once, and the main one was the moving..on New Year's Eve I signed a contract and the first day of the new year i already packed and moved to Prague..right away, as I will arrange the flat, i will invite you to inspect it, at least virtually:) It was long, several decisions about moving to Prague, but I think now is the time. So look forward to the photos of the new places that might be even better than before! I'll take it up to try:) But to the point, these beautiful pieces for a few bucks I bought while shopping with clients in Baťa. It's worth a peek there certainly, these three pieces - leather biker boots, multifunctional handbag (there are actually two detachable clutches in one) and a cosmetic bag, I bought in the Galerie Teplice total for 1297CZK. I think it's pretty good price and I think even more about the large double-sided bag in these colors, which will be handy for the traveling.

.......................................


Musím se všem čtenářům omluvit, že od konce roku blog trochu flákám, ale řešila jsem více věcí najednou a hlavní z nich bylo stěhování..na Silvestra jsem podepsala smlouvu a prvního již balila a stěhovala. Hned, jak dám byt do kupy, určitě vás pozvu k nahlédnutí do něj, alespoň virtuálně:) Stojí za zmínku, že konečně bydlím v Praze. Bylo to dlouhé, několikaleté rozhodování, ale myslím, že teď přišel ten správný čas. Takže se těšte na fotky z nových lokalit, které snad budou ještě lepší, než doposud! Budu se o to maximálně snažit:) Ale abych přešla k věci...tyto krásné kousky za pár korun jsem si pořídila při nákupech s klienty u Bati. Stojí za to tam určitě nakouknout, tyhle tři kousky - kožené biker boots, multifunkční kabelka (jsou to vlastně dvě odepínací psaníčka v jednom) a kosmetická taštička, jsem si koupila v Galerii Teplice dohromady za 1297Kč. To je myslím dost dobrá cena a přemýšlím ještě nad jednou velkou oboustrannou taškou v těchto barvách, která se mi bude hodit na cestování.



3 Comments

  • Reply
    Mišice
    14 January 2015 at 19:21

    Pěkné úlovky, hlavně botky se mi líbí 🙂 Jinak přeji, ať se Ti v Praze líbí a brzy se zabydlíš! Také bych tam jednou chtěla pobývat, tak se třeba také rozhoupu 😉

  • Reply
    Bára Svobodova
    15 January 2015 at 12:32

    Taky jsem využila slev u Baťů a koupila si nádherné polobotky.

  • Reply
    The Mischeline
    1 February 2015 at 20:54

    Skvělý nákup, nádherné úlovky! 🙂

    http://www.modniinspirace.cz

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!