Review

CHRISTMAS PRESENT TIPS




Vánoce se blíží mílovými kroky a já se přiznám, že vždy honím dárky na poslední chvíli. Pokud tedy stále tápete nad tím, co ještě nakoupit, přinesu vám postupně několik tipů na dárky pro vaše nejbližší nebo na to, o co byste si mohli napsat Ježíškovi:) 

První tip se týká skutečně stylového dárku, jakým telefon Alpha rozhodně je. Asi každý zná mou zálibu v telefonech Samsung, a tak nikoho nepřekvapí, že se mi zalíbil i nový kousek od této značky, Galaxy Alpha. Je menší, než klasická S5, ale o nic méně funkčně vybavená, navíc s kovovým rámečkem, který působí luxusně. Tento telefon je navíc skvělý svou velikostí, kdy se vejde do ruky, ale přitom má obrovský displej, navíc je neuvěřitelně lehký a tenký. Má také 12Mpix fotoaparát s funkcí HDR, čímž vyfotí vše v barvách, jaké skutečně jsou. Skvělé je i selektivní zaostřování, které se zaměří na to, co chcete vyfotit a zbytek rozostří. Pro focení outfitů nebo selfíček naprostá nezbytnost:) Pokud se také bojíte toho, že někde svůj telefon zapomenete nebo vám ho někdo ukradne a dostane se k vašim fotografiím či datům, ani toho se již nemusíte bát. Telefon se pyšní chytrou funkcí, kdy se do uzamčených dat přihlásíte pouze pomocí vašeho otisku prstu. To je perfektní, že? Já už uvažuji nad náhradou za můj Note II, který přece jen hlavně díky svému foťáku pro mě není tak úplně ideální volbou. Alpha je tedy žhavým kandidátem na můj nový telefon. O co si napíšete Ježíškovi vy?

BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM



2 Comments

  • Reply
    Zuzka K
    17 December 2014 at 21:05

    Na samsungy som už nejaký čas zaťažená. Podla mňa su lepšie ako iPhony (možem porovnávať, lebo som istý čas mala aj iPhone) a verím, že tento nebude iný… Vyzerá luxusne 🙂

  • Reply
    Kristýna Diatková
    18 December 2014 at 4:25

    To ja jsem si letos koupila iPhone a Samsung nikdy vic (nebo aspon ted ne) :))

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!