Review

NEW IN: YSL NEON PINK BAG




Remember how I promised you that soon i will show you my new addition to my handbag treasures..and it will be not black?:) So here it is, the neon pink handbag from Saint Laurent Paris. I have been hesitated because of the soft leather from which the bag is made, but in the end I told myself that I will keep it short and give her attention and go into it. I see it with my favorite black fur coat for winter or for summer color block combinations. Do you have it too so that you buy some new thing and it suddenly becomes a favorite piece in your wardrobe - in the meantime, before the next new thing?:)?

.......................................................

Vzpomínáte, jak jsem vám slibovala, že brzy předvedu nový přírůstek mezi mé kabelkové poklady..a že nebude černý?:) Tak zde ho máme, je jím neonově růžová kabelka od Saint Laurent Paris. Dlouho jsem váhala kvůli jemné kůži, ze které je kabelka vyrobena, ale nakonec jsem si řekla, že ji zkrátka budu střežit a dávat na ni pozor a půjdu do ní. Už jí vidím k mému oblíbenému černému kožichu na zimu nebo k letním color block kombinacím. Máte to taky tak, že si koupíte nějakou novou věc a rázem se stane nejoblíbenějším kouskem ve vašem šatníku - do té doby, než příjde další nová věc?:)?






5 Comments

  • Reply
    Kateřina Kábele
    19 November 2014 at 14:51

    Tak ta je :-). A ano mám to taky tak. Teď zrovna oblíbenost padla na fialovou mini taštičku od Korse, kterou jsem nedávno pořídila. Kromě práce jí nosím všude 😉

  • Reply
    Dita
    19 November 2014 at 15:20

    Je fakt krásná.

  • Reply
    Whatever
    19 November 2014 at 15:55

    Vypada krasne 🙂

  • Reply
    Michaela Bernardová
    20 November 2014 at 14:17

    Úžasná ♡

  • Reply
    Zuzka K
    28 November 2014 at 22:10

    Jedným slovom: Krásna 🙂

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!