Review

BEAUTY ESSENTIALS



 MAC lipstick color Amplified // BODYOGRAPHY Créme Blush (here) // AVON makeup setting spray (here) // BODYOGRAPHY Flawless Finish SPF 12 (here) // LINDEX shiny cosmetic bag

These are currently my favorite helpers in terms of makeup. The perfect Bodyography Creme Blush I am using very often now. I've tried from this company also tinted moisturizer Flawless Finish, which has a protective factor and if you don´t have much time in the morning or do not want to put the make-up for example to the fitness center, this cream is the perfect choice. I've tried a lot of BB creams and because I do not like liquid make-ups, so also these delicate creams seemed to me like layer on the face, which I saw. This cream but perfectly blends into the skin on the face and you don´t see it, or feel it. It's perfect, really highly recommend it. I use personally shade 2, Medium. Another recommendation is the Makeup Setting Spray by Avon, which fixed me great my makeup when I set out for an event or need a date:) Everything holds and how the skin is greasy, so you don´t need to check so often your makeup. MAC lipstick is beyond competition, so far I've tried a lot of lipsticks, but this really lasts all night. Poisonous red/pink color Amplified is really my favorite. Yesterday I also bought this great patent cosmetic bag in Lindex. Believe it or not, there comes to me everything I need. Next time I will tell you again my other helpers.

................................................

Toto jsou mé momentálně mí nejoblíbenější pomocníci, co se týče make-upu. O perfektní tvářence Bodyography Créme Blush jsem již psala zde. Vyzkoušela jsem od této firmy také tónovací hydratační krém Flawless Finish, který má v sobě ochranný faktor a pokud se nestíháte ráno nalíčit nebo se nechcete líčit například do fitness centra, je tento krém ideální volbou. Vyzkoušela jsem spoustu BB krémů a protože nemám ráda tekuté make-upy, i takto jemné krémy se mi zdály jako vrstva na obličeji, kterou jsem viděla. Tento krém ale dokonale splyne s pletí a na obličeji ho nevidím, ani necítím. Je perfektní, opravdu vřele doporučuji. Já osobně mám odstín 2, tedy Medium. Další vychytávkou je fixační sprej od Avonu, který mi skvěle zafixuje make-up, pokud vyrážím na nějakou akci nebo třeba rande:) Vše drží jak má a pleť se nemastí, takže nemusím tak často kontrolovat své líčení. Rtěnka MAC je bezkonkurenční, zatím jsem vyzkoušela spoustu rtěnek, ale tato opravdu vydrží celý večer. Jedovatý červenorůžový odstín Amplified mi opravdu přirostl k srdci. Včera jsem si také koupila tuto skvělou kosmetickou taštičku v Lindexu. Věřte nebo ne, vejde se mi tam vše, co potřebuji. Příště vám zas prozradím další mé oblíbené kosmetické produkty.

1 Comment

  • Reply
    Dita
    19 November 2014 at 15:22

    Fixační sprej určitě zkusím. Na rtěnku od MAC se chystám už dlouho 🙂

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!