Style

ZOOT FASHION CHALLENGE




CHEAP MONDAY white hoodie (here) // VERO MODA ruffle skirt (here) // OJJU gold necklace // ANNA SMITH bag // ZARA heels // CÉLINE sunglasses

Photo: Jakub Franek

This outfit is not only a special combination of sporty hoodie and an elegant ruffle skirt, but also because it is in competition with popular e-shop Zoot, who approached me and chosen as one of five contestants. A key element in all competition outfits was to choose one of the necklaces of the company Ojju and any 3 pieces, also from Zoot. The necklace I used unconventionally as a bracelet and is perfectly complemented by the beautiful handbag by Anna Smith. Since tomorrow will start the challenge on the blog My house, my squat, so if you like this outfit, I'll be glad if you´ll vote for me:)

.......................................................

Tento outfit je zvláštní nejen kombinací sportovní mikiny a elegantní sukně, ale také tím, že je v soutěži s oblíbeným e-shopem Zoot, který mě oslovil a vybral jako jednu z pěti soutěžících. Stěžejním prvkem pro všechny soutěžní outfity bylo vybrat si jeden z náhrdelníků firmy Ojju a k němu 3 libovolné kousky, taktéž ze Zootu. Náhrdelník jsem použila netradičně jako náramek a skvěle se doplňuje s krásnou kabelkou značky Anna Smith. Soutěží se zde, takže pokud vás tento outfit zaujal, budu ráda, když mi dáte svůj hlas - stačí napsat do komentáře mé jméno a váš e-mail, můžete vyhrát tento náhrdelník, který jsem použila jako náramek a každý z hlasujících dostane od Zootu malé překvapení:) 

P.S.: DOSTALA JSEM SE DO TOP 10 V BLOGERCE ROKU! Děkuji moc za vaše hlasy a poprosím o vaši přízeň i nadále! Hlasuje se totiž odznova a pro můj blog můžete hlasovat zde.




8 Comments

  • Reply
    Michaela Bernardová
    14 October 2014 at 10:54

    Zítra máš můj hlas Olí! ! Supeeeeeeeeeeeeerrrrr!♥

  • Reply
    Eliza
    14 October 2014 at 11:28

    Hodně dobré, moc se mi to líbí!!!:)
    Style by Eliza.

  • Reply
    Sabb
    14 October 2014 at 15:33

    skvělý! kabelka je úžasná 🙂

  • Reply
    Michaela Pavlíková
    14 October 2014 at 16:16

    Velmi pěkné 🙂

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

  • Reply
    Milex
    14 October 2014 at 18:30

  • Reply
    Petra F
    15 October 2014 at 14:05

    Tak tohle je perfektni!!

    http://www.thetasteofviolet.com

  • Reply
    Veronika Sunrise
    15 October 2014 at 19:21

    vyzerá to úplne skvelo!

  • Reply
    Andrea Bone
    24 October 2014 at 18:23

    Tleskám. Outfit vypadá perfektně.

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!