Style

JPG FOR LINDEX




JEAN PAUL GAULTIER FOR LINDEX biker skirt & zipper turtleneck // GIVENCHY Obsedia bag // CHANEL chain heels // MICHAL HEJNY custom made rings

Photo: Jakub Franek

Have you visited Lindex to enjoy a superb collection of master of his craft, J.P. Gaultier? If not, you should correct quickly, so if you already have most of the pieces away. In his collection include beautiful sweaters with bold zippers, skirts, lingerie, and is it even a few pieces for children. The collection abounds with typical Gaultier´s patterns and there is a typical corset with a pointed bra in that Madonna shocked in the 90´s. The collection is available in several stores in the world, alle the shops always sell only selected products. 

To me this collection caught the eye on the skirt in "biker" style, which I added in this outfit with turtleneck from the same collection that can be worn in oversize style with opened zipper or when you turn on the zipper, it simulates the legendary Gaultier´s corsets. I will recommend you to go for more of a collection to the small towns because there is a greater chance to get more goods left:)

----------------------------------------------------

Už jste navštívili Lindex, abyste si vychutnali skvělou kolekci mistra svého řemesla, J.P. Gaultiera? Pokud ne, tak byste to měli rychle napravit, pokud tedy již nebude většina kousků pryč. Ve své kolekci má mimo jiné nádherné svetry s výraznými zipy, pouzdrové sukně, luxusní prádlo a je v ní i pár dětských kousků. Kolekce hýří typickými Gaultierovými vzory a nechybí ani typické "body" se špičatou podprsenkou, kterou Madonna šokovala v 90.letech. Kolekce je k dostání v několika obchodech po České republice, přičemž v OC Nový Smíchov najdete kolekci kompletní, v ostatních obchodech vždy jen vybranou část produktů. 

Mně z této kolekce padla do oka jako první tato pouzdrová sukně ve stylu klasického křiváku, kterou jsem v tomto outfitu doplnila svetrem z téže kolekce, který se dá nosit v oversize stylu s rozepnutým zipem a při zapnutí simuluje legendární Gaultierovy korzety. Tyto dva kousky jsem pořídila v OC Galerie Teplice. Doporučím vám jít pro kolekci spíše do menších měst, protože je tam větší pravděpodobnost, že zbyde více limitovaných kousků:)

P.S.: DOSTALA JSEM SE DO TOP 10 V BLOGERCE ROKU! Děkuji moc za vaše hlasy a poprosím o vaši přízeň i nadále! Hlasuje se totiž odznova a pro můj blog můžete hlasovat zde.
















7 Comments

  • Reply
    Michaela Bernardová
    12 October 2014 at 13:19

    Vybrala sis krasné kousky Oli! Skvěle spolu ladí 😉 Krásná jako vždy!!! ♥

  • Reply
    Julie
    12 October 2014 at 13:57

    ta sukně je perfektní!

  • Reply
    Ejvi ✮
    12 October 2014 at 14:10

    Tu sukni mám zrovna dneska na sobě a před chvílí s ní dofotila outfit. Je nejvíc nejlepší. Vlastně jsem si jí musela koupit, když jsem jí viděla na tobě na instagramu s tim rolákem :). Sekne ti to :*.

    • Reply
      oliwye
      12 October 2014 at 14:27

      Díky, Ejvi :))

  • Reply
    Once upon a time
    12 October 2014 at 16:08

    krásné, sukně je nádherná
    Once Upon a Time

  • Reply
    Janiie Pham
    12 October 2014 at 19:57

    Ta sukně je perfektní

  • Reply
    Kateřina Kábele
    14 October 2014 at 11:02

    Musím říct, že tyto dva kousky mě teda vůbec neoslovily, ale na tobě jsou fakt perfektní! Sluší ti to moc. Já mám akorát na blogu post s kimonem 😉
    http://kacabos-seen-through-my-eyes.blogspot.cz/2014/10/kimono.html

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!