Review

STATEMENT NECKLACE




Recently I got this beautiful and minimalist necklace by NILA that can be worn in essentially any style. I did, of course, match it in contrast, preferably with black. It is hand-made ​​from natural horn, so no animal is not harmed thereby necklace pleased me even more. The necklace was immediately sold out, but you will find very similar, in the same style here. And what about you, are you wearing rather more significant one piece or combine and layer the more minor jewelry?

----------------------------------------------------------

Nedávno jsem dostala tento nádherný a minimalistický náhrdelník značky NILA, který se dá nosit v podstatě k jakémukoli stylu. Já ho samozřejmě sladím jak jinak, než kontrastně, nejlépe s černou barvou. Tento skvost je ručně vyroben z přírodní rohoviny, která je získávána z ořechu tagua a kdy není ublíženo žádnému zvířeti, čímž mě náhrdelník těší o to víc. Náhrdelník byl ihned vyprodán, ale zde najdete velmi podobný, ve stejném stylu. A co vy, nosíte raději spíše jeden výrazný kousek nebo vrstvíte a kombinujete více drobnějších šperků?



3 Comments

  • Reply
    Bisma Rauf
    30 September 2014 at 9:05

    Amazing necklace!

    Check out my new post Here!!!

  • Reply
    Mišice
    30 September 2014 at 18:05

    No, já si statement představuji jako výraznější, tohle je pro mě takový nenápadný kousek 🙂 Hezký, ale nezaujal by mě. Já statement šperky miluju, mám mnoho výrazných, potrpím si na velké kameny a perly 🙂

  • Reply
    Jana Dvořáková
    2 October 2014 at 15:32

    Náhrdelníky nosím hrozně ráda! A tenhle je opravdu krásný!

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!