Review

DERMA ROLLER




Tak už jsem tento malý zázrak vyzkoušela i já. Četla jsem o něm mnoho článků na českých i zahraničních webech a rozhodla jsem si ho také pořídit. Jelikož jsem měla skvělé zkušenosti s předchozími produkty od firmy Medaprex, i tentokrát má volba padla na ně. Váleček mi přišel v plastové krabičce, ve které se mu nemůže nic stát. Zvolila jsem po konzultaci s příjemnými odborníky Derma roller s velikostí jehliček 0,2mm, protože je to prý vhodné pro ty, kteří váleček ještě nevyzkoušeli. Později můžete přejít i na větší velikost. V čem je tedy tento váleček tak skvělý? Především v tom, že znovu nastartuje Vaši unavenou nebo vrásčitou pleť a také pomůže různým sérám a krémům proniknout hlouběji do pokožky a zesílí tak jejich účinek. Jak? Pomocí mikrojehliček. Co je dalším důvodem, proč jsem si tento váleček pořídila, je fakt, že se dá použít nejen na obličej a dekolt, ale také například na stehna a zadeček, ať už na zmírnění strií nebo také na celulitidu. Také vyhlazuje jizvy. No není skvělý? Na trhu jsem našla mnoho různých válečků, ale jak jsem již psala, kvůli spokojenosti jsem znovu využila firmu Medaprex a také mě přesvědčilo to, že jejich váleček je na rozdíl od jeho levnějších náhražek titanový a má každou jehličku pozlacenou (z důvodu antibakteriálního účinku), jehličky se tedy neotupí, ani se Vám s ním nic nemůže stát a máte ho vlastně napořád:)

Jak to tedy funguje? Rozdělíte si obličej nebo jinou ošetřovanou partii na části - například čelo, pravá, levá tvář, brada, nos. Pohybujete pak válečkem tam a zpět cca 10x nahoru a dolů nebo šikmo. Při nanášení krému můžete ucítit mírné poštipkování, ale to je jen známka toho, že pleť pracuje a vstřebává účinné látky krému nebo séra. Pokud Vám pokožka zčervená, velmi brzy to odezní. Já osobně používám váleček cca 3x do týdne asi měsíc a opravdu je má pokožka více svěží. Moje mamka ho po mně pořád loudí, ale váleček by měla používat pouze jedna osoba, z hygienických důvodů:) Takže jí ho určitě pořídím k Vánocům. 

A co Vaše vychytávky? Máte nějaké? Budu ráda za vaše tipy:)

BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM



7 Comments

  • Reply
    Dita
    2 September 2014 at 9:10

    Waau.. to vůbec neznám.. a nebolí to?

  • Reply
    Donny
    2 September 2014 at 10:15

    To som videla na kozmetike, ktorú navštevujem, ale vôbec som nevedela, že si to môže hocikto zaobstarať domov… Ale dobre vedieť, na tie strie a celulitídu by som ho určite skúsila 🙂

  • Reply
    Bára Svobodova
    2 September 2014 at 12:38

    já znám akorát ten kartáček na obličej, ale ty jehličky, to mě přijde až moc agresivní

  • Reply
    viralbrothers
    2 September 2014 at 16:35

    Wow, to vypadá hodně dobře!

  • Reply
    Anesa
    2 September 2014 at 22:35

    Zní to trochu strašidelně, jehličky na pleti 😀 Ale asi to bude dobré.

    • Reply
      oliwye
      6 September 2014 at 14:19

      Naopak..není to vůbec pro pleť škodlivé..pokud se zeptáte přímo odborníků na stránkách http://www.Medaprex.cz, skvěle vám se vším poradí a doporučí vhodnou velikost jehliček.

  • Reply
    Alizia
    29 September 2014 at 10:03

    Jee tak to je náhoda, já jej zrovna včera otevřela a poprvé testovala, vůbec to nebolí! Doporučila mi jej dermatoložka na jizvy po akné, tak jsem zvědavá 🙂

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!