Review

CHANEL CHAIN BOOTS




 

What I am impatiently waiting for? Of course for these beautiful - for someone too extravagant shoes. I saw these shoes left last time in Milan but i unfortunately bought Céline jacket, but yesterday I regretted it and won them in auction..I hope that it will meet my expectations and will be my favorite shoes in my closet. I also made a leather above the knee creelings for these shoes from Sofia Rafaeli, as well as those presented Chanel shoes on the fashion show. I met with the view that these are extremely cool and are made ​​just for me, but also with the idea that they are too massive and "too much." What do you think about them?

Na co netrpělivě čekám? Na tyto krásné, pro někoho až příliš extravagantní botky. Já jsem bohužel tyto botičky nechala minule v Miláně v Chanelu a koupila si bundu Céline, ale teď jsem toho zalitovala a vydražila je v aukci..doufám, že splní má očekávání a budou mými nejoblíbenějšími botami v mém šatníku. Nechala jsem i k nim od Sofia Rafaeli ušít i kožené návleky nad kolena, stejně jako tyto boty prezentoval Chanel na své přehlídce. Setkala jsem se s názorem, že jsou tyto nesmírně cool a jsou dělané přesně na mě, ale i s názorem, že jsou příliš masivní a "moc". Jaký máte názor vy?

Pictures: Pinterest

5 Comments

  • Reply
    Lady An
    8 April 2014 at 9:41

    jsou luxusní! a souhlasím s tím, že jsou přesně na Tebe! :))
    ale i když extravaganci miluju, na mě už by byly až moc :))

  • Reply
    Anonymous
    8 April 2014 at 11:59

    Ty boty jsou nádherný!!! Vždycky je obdivuju na zahraničních blogerkách a už se těším, až nám je ukážeš na sobě ty! 🙂 Určitě k tobě naprosto sednou, myslím, že koupě nebudeš litovat 😉
    Lenka

  • Reply
    Czech Blondýn
    8 April 2014 at 12:13

    hmmmm, pro obyčejného smrtelníka nenositelné…ale pro někoho, jako jsi ty, boty přesně na míru! těším se!

  • Reply
    Bára Svobodova
    8 April 2014 at 14:32

    ty tu jejich extravaganci unosíš !

  • Reply
    radana adachi
    8 April 2014 at 15:42

    Super COOL<333

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!