Review

GIVEAWAY LANCÔME X ALBER ELBAZ






Být vyhlášen za jednoho z nejlépe oblečených hostů módní akce a ještě k tomu vyhrát skvělé dárečky? Ano, přesně to se mi podařilo a o dárečky se chci podělit s vámi. Časopis Harper´s Bazaar mě odchytil jako jednoho z pěti návštěvníků akce Prague Fashion Night, která se konala v Pařížské ulici na jaře a vyfotil mě do svého časopisu. To jsem ještě nevěděla, že vyhraju skvělý balíček od firmy Lancôme! Včera mi dorazil v plné kráse, ale z toho důvodu, že se většinou nemaluju vůbec nebo jen trochu (brzy pro vás chystám takový seriál o mých beauty & fashion vychytávkách, kde se dozvíte i mé rituály v líčení, apod.), toto líčení bohužel nevyužiju. Co bohužel! Bohudík pro vás a tak vám tedy napíšu, co všechno na vás v balíčku čeká.

Jako první tu máme make-up Photogenic Lumessence v odstínu 03 - Lehký vyhlazovací Make - up s ochranným faktorem SPF 15. Mistrně vyhladí a rozzáří pleť. Obsahuje potažené pigmenty v technologii Photonic Network™, která díky síťovému rozložení těchto složek rozptyluje světlo, sjednocuje barevný tón pleti a rozjasní pokožku, dá jí mladistvý, vyhlazený vzhled. Zakryje jemné linky a nedokonalosti pleti. Aqua-catch™ - hydratuje po celých 24 hodin, tím redukuje mimické vrásky způsobené dehydratací. Neobsahuje olej. Další lahůdkou, již s originálním designem od současného návrháře módní značky Lanvin, Albera Elbaze, je řasenka Hypnôse Star, která by vám měla dodat objem a skvěle natočit vaše řasy. Balíček také ukrývá mono-stíny Hypnôse Drama Eyes Pearly Color v odstínu Nacréé, stíny jsou třpytivé a určitě skvěle rozzáří vaše oči. Posledním produktem je paletka pěti očních stínů Hypnôse Star Eyes Sculpted eyes v úžasných odstínech šedé a modré. S těmito stíny a také dvěma speciálními aplikátory vykreslíte své oko jako profesionální vizážista raz dva.

Navíc po brouzdání internetem jsem zjistila, že tato limitovaná kolekce je již všude vyprodaná, tudíž s tímto balíčkem můžete udělat velkou radost sobě nebo svým blízkým. Vždyť za chvíli jsou tu Vánoce a vy si jistě stejně jako já lámete hlavu, čím své milované obdarujete.

Co byste tedy měli udělat pro vaši výhru?
Stačí do komentáře odpovědět na otázku, o čem byste se do budoucna rádi dočetli na mém blogu a sledovat mě na GFC, Bloglovin a Facebooku. Pokud mi dáte ještě navíc svůj hlas v soutěži Blogerka roku, máte další plus:)

Soutěž ukončím za týden, dne 6.11. a vítěz bude náhodně vybrán losováním.

103 Comments

  • Reply
    Nicol
    30 October 2013 at 13:17

    já jsem teda zvědavá na článek o tvém líčení a klidně bych byla pr článek typu room tour 😉

    sleduji tě snad už všude a hlas tam ode mně máš,zasloužíš si ho 🙂

  • Reply
    HANNAH
    30 October 2013 at 13:21

    Teda, úžasná GA! Jinak tvůj blog mám moc ráda, přijdeš mi určitě jako jedna z nejlepších blogerek v ČR :). Moc mě baví tvoje outfity, takže určitě kupu dalších outfit postů, super by byl i post o tom, jak máš třeba zařízené bydlení nebo nějaké video :).
    Sleduji všude. 🙂
    vedralova.hana@gmail.com

  • Reply
    Karolína
    30 October 2013 at 13:23

    Ahoj, sleduji pres fb a bloglovin! Rada bych se docetla vic o tve praci 🙂

  • Reply
    Kockandy
    30 October 2013 at 13:23

    To je krásná Giveaway, tahle kolekce se mi moc líbila :).
    Mě se Tvůj blog líbí, jak je, nic mi na něm nechybí, nejraději mám Tvé outfity, ale baví mě např. i články z cestování a new in, kde ukazuješ, co máš nového :).

    • Reply
      Kockandy
      30 October 2013 at 13:24

      Mimochodem, sleduji tě všude a hlas jsem ti dala, myslím, že by jsi to měla vyhrát ty, rozhodně jsi tam nejlepší jako objev roku :)!

  • Reply
    Hana Chaloupková
    30 October 2013 at 13:24

    Ahoj moc zdravím. Už delší dobu Tě sleduji 😉 a líbí se mi jakým stylem děláš svůj blog. Ráda bych se dočetla:"Létáš do jiných zemí Itálie, Francie aj.) , jakou modu tam ženy preferují + třeba i konkrétní fota z ulic. Držím palce, můj hlas už máš 🙂

  • Reply
    Martina D
    30 October 2013 at 13:33

    Sleduji Tě všude. A hlas jsem Ti v Objevu roku poslala hned 🙂 A máš pravdu, sháněla jsem tu řasenku, a úplně bez šance :)) Jsi hodná, vždy něco dostaneš a nenecháš si to, ale dáš to čtenářům. Jednou jsem Tě viděla, a jsi tak zajímavá, že bys mohla napsat článek o tom, co máš a nemáš ráda, třeba v módě nebo všeobecně 🙂
    Přeji krásný den 🙂

  • Reply
    Adéla S
    30 October 2013 at 13:36

    Ahoj, mne by se líbilo zaměření na vlasy a účesy. Ukázka proměň některých žen, kterým jsi pomohla s jejich stylem.o)

  • Reply
    FashionHouse
    30 October 2013 at 13:37

    Tuhle limitku jsem moc chtela a nesehnala:). Hlasovala jsem pro tebe uz pred par dny, sleduju te vsude a rada bych si precetla clanek o vsem co mas v satniku, o tve make-upove rutine a take treba o mistech, barech atd. kam rada vyrazis:).

    • Reply
      FashionHouse
      5 November 2013 at 9:14

      na kazdem profilu mam malicko jinou prezdivku, ale sleduju te kde to jen jde:)

  • Reply
    Julie Kubincová
    30 October 2013 at 13:43

    Ahoj, docela by mě zajímala proměna páru, či jednotlivce. Foto před a potom. Spousta lidí by se mohlo inspirovat .-)

  • Reply
    Smart Nails etc.
    30 October 2013 at 13:48

    Tak dobre no:D na Tvem blogu bych do budoucna chtela videt obleceni podle typu postavy-lepe receno vybrat 4,5,podle potreby,normalnich slecen a poradit jim,co si vzit na sebe,aby to te postave lichotilo:-)

  • Reply
    Fifushka
    30 October 2013 at 13:56

    Moc ráda bych se dozvěděla něco o Tobě:) Co se týče módy bych rozhodně uvítala fotku nebo tour šatníkem, pokud se na to cítíš uvítala bych i video v tomhle stylu. Taky bych chtěla nějaký popis nakupovacího dne – takové zpestření 🙂

  • Reply
    Berny
    30 October 2013 at 14:07

    Stalkujem ťa,kde to len ide! 😀 Ten hlas si rozhodne zaslúžiš,pretože na začínajúcu blogerku máš veľmi kvalitné články,o dizajne blogu a kvalite fotiek nehovoriac:)Myslím,že nebudem preháňať s tvrdením,že Tvoj blog by obstál v konkurencii so zahraničnými blogmi!
    A zaujímali by ma nejaké "pikošky" so súkromia:X Viem,že sa o to najťažšie delí s neznámymi ľudmi,ale o to viac to človeka láka 🙂 😀
    bernuska@outlook.com

  • Reply
    Martina Moravcová
    30 October 2013 at 14:15

    Sleduji, kde se dá 🙂
    ráda bych se třeba dočetla (btw. možná už tu někde je 🙂 ) kam chodíš ke kadeřníkovi, kdo ti dělá nehty atd. 😀
    ráda bych se tím třeba inspirovala 🙂

  • Reply
    Petra Kašpírková
    30 October 2013 at 14:35

    Sleduji tě přes face a hlas jsem ti samozřejmě poslala :-). Tvůj blog mě hodně baví. Ráda bych viděla tvou práci pro klienty. Jestli uplatňuješ to co u sebe nebo se pouštíš i do jiných sfér módy.

  • Reply
    The company - LIFE
    30 October 2013 at 14:48

    Ouuuu tak to je naprosto pecková giveaway! Sleduji všude, můj hlas také máš a teď už mi zbývá jen si držet palce 🙂
    Líbilo by se mi, kdyby si častěji zařadila do blogu wishlisty (must have for winter bylo super!) a o kosmetických vychytávkách bych si také ráda přečetla…

  • Reply
    Nikola Mills
    30 October 2013 at 15:10

    Sleduji tě všude (pod jménem Nikola Mills).. 🙂 Já bych si třeba ráda u tebe početla o tom, jak třeba vybíráš oblečení, kde ho vybíráš, pak třeba nějaký tvoje inspirace nebo tak.. doufám, že mě chápeš:)

  • Reply
    Peggy Sparkling
    30 October 2013 at 15:12

    Sleduju všude a hlas jsem poslala. 🙂 Líbilo by se mi, kdyby jsi tu měla třeba i nějaké zážitky z cest, must haves a klidně i něco o tobě.

  • Reply
    Tereza Kreuselle
    30 October 2013 at 15:56

    Nejraději u tebe mám outfity, ale uvítala bych třeba i něco více o tobě, třeba střípky a vtipné historky z tvé práce :))

  • Reply
    Petra.
    30 October 2013 at 16:03

    Líbil by se mi například článek o tvém šatníku, něco o tvé práci, co by nemělo chybět v žádném šatníku (takové ty klasické nadčasové kousky které se hodí vždycky), jak o sebe celkově pečuješ. co máš a naopak nemáš ráda dejme tomu u ostatních blogerek, více článků o tobě a nějaké ty randomy. 🙂
    Sleduju tě všude.

  • Reply
    Nicole Em
    30 October 2013 at 16:06

    Moc by mě zajímalo jak vypadá tvůj pokoj ! 🙂

  • Reply
    Nikola Guzmicka
    30 October 2013 at 16:34

    sledujem ťa všade 🙂 určite by am potešil článok tipu tvoje TOP kozmetické produkty, alebo TOP kúsky oblečenia 🙂
    nikky33@centrum.sk

  • Reply
    Nikola Guzmicka
    30 October 2013 at 16:35

    máš môj hlas 🙂 myslím si že zaslúžene 🙂
    nikky33@centrum.sk

  • Reply
    ervulenka
    30 October 2013 at 17:10

    libila by se mi tva skrin nebo room tour
    ervulenka@seznam.cz

  • Reply
    Nickollettka
    30 October 2013 at 17:39

    room tour urcite:)
    setelikova.nikol@seznam.cz

  • Reply
    Aneta S.
    30 October 2013 at 18:14

    Líčení a pokoj :))

    ejnets@gmail.com

  • Reply
    Pavlína Javůrková
    30 October 2013 at 18:25

    Já miluji články typu "Whats in my bag", takže ten 🙂
    Jinak sleduji tě už od začátku 🙂
    A hlas v objevu roku si zasloužíš nejvíc z těch všech blogerek!

  • Reply
    Mája L.
    30 October 2013 at 19:53

    Takže hezky popořadě. Ráda bych balíčkem udělala vánoční radost mamince.♥
    Podmínky: Sleduji tě přes Blogvin i Facebook a dala jsem ti hlas.:))) (FB sleduji jako: Marie Friedlová- Blogvin jako Mája F.)
    Ráda bych zde viděla článeček o tom co jsi dostala pod stromeček k Vánocům.

    kontakt: mariefriedlova22@gmai.com

  • Reply
    Zuzana Ballaschová
    30 October 2013 at 21:30

    Pre mňa si ty a tvoj blog úplne iný level. Si krásna žena, vieš čo chceš a to sa odráža aj na tvojom blogovaní 🙂 Tvoje outfity sú o niečom inom ako u ostatných blogeriek, čo myslím len v dobrom. Ja by som ale rozhodne uvítala viac príspevkov a fotiek z krajín, ktoré si navštívila. Mňa osobne cestovanie baví, takže by to bola pre mňa inšpirácia 🙂
    Môj email: zuzanaballaschova@gmail.com

  • Reply
    Deni Hartmannová
    31 October 2013 at 4:26

    Nejradši mám TAGy, recenze a outfity:)
    denisa.hartmannova@email.cz
    bloglovin, GFC: Deni Hartmannová
    FB: Denisa Hartmannová

  • Reply
    Lenka S.
    31 October 2013 at 8:45

    Moc ráda čtu už takhle Tvůj blog a je mi blízký Tvůj styl oblékání 🙂 Sleduji Tě přes Bloglovin, Instagram a Facebook. Ráda bych si přečetla články o tom, jak ses ke své práci dostala, kde čerpáš nejčastěji inspiraci ke své práci a oblékání, kteří lidé Tě inspirují a co patří mezi hlavní pilíře Tvého šatníku 🙂
    e -mail : l.stiplova@gmail.com

  • Reply
    Michaelle
    31 October 2013 at 8:45

    Třeba new in
    Sleduji všude, hlas jsem dát chtěla, ale již je hlasování ukončené 🙁
    GFC: aleachim15
    FB: Michaela Loffler
    michaelaloffler@seznam.cz

  • Reply
    Anna
    31 October 2013 at 9:32

    Na kosmetické články se těším! A dál by mě zajímalo třeba něco o módě Rusek 🙂
    cervena.ana@gmail.com

  • Reply
    - angellovely-things -
    31 October 2013 at 10:33

    Sleduji všude a hlas jsem Ti již dávno dala 🙂
    Jinak já bych se tu ráda dočetla třeba něco o tvé práci a hlavně další a další outfity, protože ty mě u tebe hrozně baví. Máš úžasný styl!
    angellovely-things@email.cz

  • Reply
    Gleys
    31 October 2013 at 10:51

    Vše splnění… soutež je naprosto senzační, kvůli téhle kosmetice se na mě musí usmát štěstí 😀 máš krásné outfity, jsi svá a to se mi líbí… jinak nejvíce se mi vždy líbí čtení o novinkách v kosmetice
    gfc: gleys, fb: Káče Školudíková, Bloglovin: gleys
    katka.sk@seznam.cz
    Gleys is Here

  • Reply
    Kateřina Neznámá
    31 October 2013 at 13:24

    Mám ráda tvé "aufity" :)) jsou tak motorkářsky drsňácké obklopeny něhou 😀 😀 :)) nedokážu popsat prostě to sedí jak "prdel na hrnec" :)) samozřejmě v tom nejlepším slova smyslu :)) a co bych se ráda víc o tobě :)) trošku se víc rozepsat a otevřít svět třebas okolo tebe z běžného dne, drobet tvého soukromí npř: topy v kosmetice, oblečení atd :)) a ty fotky žasnu :))
    katerina189@email.cz

  • Reply
    katerina.z.
    31 October 2013 at 14:29

    sleduji 🙂
    třeba room tour 🙂
    katerina.z.1998@seznam..cz

  • Reply
    Barb Ell
    31 October 2013 at 15:44

    Ahoj, tak tohle je opravdu suprová GIVEAWAY !!!!! Ty dárečky jsou vážně krásné, tak doufám, že vyhraju…. :)))))
    Mohla bys udělat room tour, protože mě (a myslím, že nejsem sama) zajímá, jak to máš doma zařízené….nebo bys mohla udělat průvodce mým šatníkem.
    Nejvíc se mi líbí outfity, protože jsou vždy stylové a všechny kousky k sobě ladí…prostě PERFEKTNÍ 😀 😀 😀
    Můj email: barb.ell@seznam.cz
    Přeji krásný den a co nejvíc hlasů !!!!

  • Reply
    kiki
    31 October 2013 at 15:53

    sleduju 🙂
    líbí se mi outfity takže čím víc tím líp 🙂
    greenballx@seznam.cz

  • Reply
    Annie Horan
    31 October 2013 at 15:55

    Sleduji tě všude, ale bohužel už jsem nestihla dát hlas do soutěže, promiň. 🙁
    Podle mě by bylo skvělé, kdybys napsala i recenzi na svou oblíbenou knížku. Taky bys mohla udělat článek o různých věcech a technických vymoženostech, co usnadňují život a k tomu svůj komentář (mohlo by to být zábavné). :))

  • Reply
    Zuzana Stanko
    31 October 2013 at 15:57

    Zo všetkého najviac mám rada články o tom, ako bývajú blogerky, ako skladujú kozmetiku, ako vyzerá ich šatník atď.. Takže nejaký takýto článok by ma potešil aj u teba 🙂

    S pozdravom Zuzana Stanko
    http://www.sueandcolours.blogspot.sk
    sueandcolours@gmail.com

  • Reply
    Veronika Duží
    31 October 2013 at 16:34

    Ahoj, úžásná giveaway.
    Tvůj blog miluji a ráda bych se zde dočetla víc o tvé práci. Avšak je to tvé soukromí, proto pochopím, když si to necháš pro sebe.
    (vduzi@post.cz)

  • Reply
    Veronika Pospíchalová
    31 October 2013 at 16:45

    Sleduji všude pod svým jménem, mail: tookky@seznam.cz
    Jak píše hodně čtenářek, máš nádherné fotky, naprosto profesionální! A co se týká nových článků tak třeba péče o vlasy či pleť?

  • Reply
    Michaela P.
    31 October 2013 at 17:52

    Sledujem cez GFC: Michaela P., FB a bloglovin: Michaela Polackova
    miscka90801@gmail.com
    Páčili by sa mi nejaké články o starostlivosti o vlasy a nejaké účesy. 🙂 Inak máš úžasné fotky na blogu. 🙂

  • Reply
    Sunny Tear
    31 October 2013 at 19:42

    Sledujem ako Sunny Tear. Páčilo by sa mi, keby si tu ukázala nejaké tvoje naj účesy. A niečo viac o tebe,tvoje túžby ako malého dievčatka a teraz.
    sunnytear@azet.sk

  • Reply
    Caroline
    31 October 2013 at 20:15

    Sleduji všude:)
    kajush.01@centrum.cz

  • Reply
    Mag
    1 November 2013 at 7:16

    Ahoj, mě by zajímaly články o tvém životě, jak žiješ, co děláš, čím jsi a co máš ráda 🙂
    gucfova.majda@seznam.cz

  • Reply
    Martina Langmaierová
    1 November 2013 at 8:09

    Chtěla bych vědět něco víc o tobě a tvé práci.
    langmaierova1@seznam.cz

  • Reply
    Sabbi
    1 November 2013 at 9:42

    Určitě bych se ráda dočetla něco o tvé práci v modním světě, co děláš ve volném čase apod. Přijdeš mi hrozně zajímavá 🙂
    sajnicka@seznam.cz

  • Reply
    Lucie
    1 November 2013 at 11:09

    Ahoj 🙂 Jsi pro mě velkou inspirací, tak bych určitě nejen já ráda nakoukla do tvého šatníku 🙂 Hlas jsem ti dala a odteď tě sleduji i na Facebooku 🙂
    Lucinka.Gerbocova@seznam.cz

  • Reply
    Iveta
    1 November 2013 at 11:23

    Mě by se líbil článek nahlédnutí do tvého pokoje. Líbí se mi fotky detailů pokojů, jak to má kdo zařízené 🙂
    ivetanekulova@gmail.com

  • Reply
    nina
    1 November 2013 at 11:43

    sledujem ako veronika bejdova
    veronika.bejdova163@gmail.com
    hoci mám veľmi rada jednoduchosť aj vo farbách, predsa len by som bola zvedavá na farebnejšie outfity 🙂

  • Reply
    Giulietta Montagneuse
    1 November 2013 at 12:21

    Sleduju – na fb jako Julita F. Horská :-), vsade jinde taky sleduju..
    Za me palec hore za outfitove clanky – cim vic, tim lip .)
    julitka.horska@gmail.com

  • Reply
    ,,,,,
    1 November 2013 at 12:23

    Ahoj, já bych ráda nějaký článek o tom, jak se udržujješ ve formě – takže nějak écvičení, nastínit trošku jídelníček 🙂
    cristtiii@gmail.com

  • Reply
    Jana Svobodová
    1 November 2013 at 12:26

    mám ráda outfity,takže další outfity 🙂
    sleduji na fb-Jana Svobodová

    janulka.9@seznam.cz

  • Reply
    andrea.k.
    1 November 2013 at 12:26

    tiez suhlasim, cierna je in, velmi ti outfity svedcia, je to tvoj styl, ale tiez by som uvitala trosku farbicky 🙂
    andrea.kukuckova@gmail.com

  • Reply
    Klára Daňková
    1 November 2013 at 12:29

    Narazila jsem na Tebe až nyní díky Trendbooku a tak nemohu říct, co bych ocenila do budoucna, doufám, že i přesto budu zařazena do losování o tyto super ceny 🙂
    Blog se mi na první pohled líbí, a myslím že zde nejsem poprvé a naposledy 😉
    imiiskd@gmail.com

  • Reply
    Tereza Paterová
    1 November 2013 at 18:12

    líbí se mi náhodné příspěvky. a dárky jsou děsně milý!

    stringsofmybreath@seznam.cz

  • Reply
    driecnaslecna
    1 November 2013 at 18:15

    driecnaslecna@gmail.com mňa zaujímajú tvoje šperky.

  • Reply
    dahilla
    1 November 2013 at 21:22

    Opravdu krásná GA:) na Tvůj blog jsem narazila právě díky soutěži Blogerka roku a hned mě zaujal 🙂 a přidám se k ostatním s přáním, abys nám dala víc nahlédnout do svojí práce 🙂 outfity jsou super a ráda je okukuju leč s mojí postavou jsou pro mě pasé… 😀

    voneva88@gmail.com

  • Reply
    Lucky
    1 November 2013 at 22:09

    mám hodně ráda outfitové články a ráda bych se dozvěděla něco více o tvé práci 🙂
    12simina34@seznam.cz
    (sleduji všude jako Lucky Bow)

  • Reply
    Lucie
    1 November 2013 at 23:16

    zajímala by mě úprava a barvení tvých vlasů, plus kde nakupuješ 🙂

    lucije.in.wonderland(at)gmail.com

  • Reply
    Lady An
    1 November 2013 at 23:43

    všechny podmínky splněny 🙂 blog sleduji už delší dobu a napjatě očekávám každý další článek..
    na Tvém blogu mám nejraději outfity, které jsou skvělou inspirací <3

  • Reply
    Katy Tichá
    2 November 2013 at 6:44

    Všechno splněno 🙂
    FB: Katy Tichá
    GFC: Katy Tichá
    Bloglovin: Kateřina Tichá :))

  • Reply
    Jana Wertheim
    2 November 2013 at 8:12

    Vše splněno 🙂 Sleduji vše jako Jana Wertheimová
    Líbí se mi modní inspirace a zajímalo by mě kde nakupuješ a nějaké tipy na nákupy 🙂
    jana.wertheimova@seznam.cz

  • Reply
    Tinus
    2 November 2013 at 13:55

    Sledujem na bloglovin, gmail a fb.
    Ja mám rada recenzie rôznych vecí, či už make-up, alebo nejaké prípravky na vlasy, hocčo! 🙂 Mám rada i DIY alebo skadiaľ nakupuješ, outfity.. 🙂

  • Reply
    Vik Ppop
    2 November 2013 at 16:23

    Všade sledujem ako Vik Ppop 🙂
    Ja by som si rada prečítala článok o tvojich obľúbencoch, či už v móde, kozmetike, obľúbená hudba, film, seriál….
    vik.ppop@gmail.com

  • Reply
    Karina Babičová
    2 November 2013 at 20:07

    Sleduji přes GFC
    Asi by nevadilo něco víc o tobě. Potom také interiéry a podobně. Nebo jestli máš v šatníku věci, které si myslíš, že na sebe už nevezmeš, tak nějaký bazárek atd.
    babicovakarina@gmail.com

  • Reply
    El
    3 November 2013 at 7:55

    Sledovací podmínky splněny 🙂
    Ráda bych se dočetla o něčem z tvého života, práce.. 🙂
    eliota@centrum.cz

  • Reply
    Karolína Furmánková
    3 November 2013 at 12:56

    já mám ráda outfitové články:)
    karolinka@usmej.se

  • Reply
    Alciellë
    3 November 2013 at 14:02

    Sleduji přes Gfc Nechvatalova9, bloglovin (ted si nevzpomenu na přezdívku, bud Nechvatalova9, Alciellë nebo Lenka Nechvátalová), tak i fcb Lenka Nechvátalová.
    Ráda mám outfitové články, protože inspirace nikdy není dost :).
    Nechvatalova9@seznam.cz

  • Reply
    Martina Metesová
    3 November 2013 at 16:53

    Sledovacie podmienky splnené. 🙂
    Ja najviac na tvojom blogu milujem outfitové posty, a mohla by si napísať niečo o sebe čo sa ti páči, aké produtky používaš najradšej, akú hudbu počúvaš a tak 🙂
    lolekbolekm@gmail.com
    a hlas už máš dávno :))

  • Reply
    Veronika
    3 November 2013 at 21:39

    Skvelá GA , nádherná výhra 🙂 Mám rada tvoje outfitové posty ale možno by sa mi páčil aj interiérový dizajn podľa tvojho vkusu 🙂
    uharcekovav@gmail.com

  • Reply
    Monika Indráková
    3 November 2013 at 21:42

    No úplně boží soutěž <3 Nejradši mám, a je jedno na jakém blogu, všechny kecací články o životě blogerek, různé tagy (ale jen ty zajímavé :D), třeba o tom jak studují, jak bydlí a podobně. Ať už jde o text nebo videa. Bloglovin bohužel nemám a ani ho neplánuju zakládat, snad FB a GFC stačí 🙂
    indrakova96@email.cz

  • Reply
    Dorota
    3 November 2013 at 21:52

    tak tomuto sa vravi sutaz 🙂 presla som si tovj blog a tvoj styl je jednoduchy a pritom napadity… rada by som si precitala posty, kde sa o tebe dozviem viac, aka si, o co sa zaujas okrem mody atd..
    kedze ja som kozmeticka maniacka velmi ocenujem produkty. urcite by sa objavili na mojom BLOGU

    dora.mrkvova@gmail.com

  • Reply
    Nat
    4 November 2013 at 12:48

    Krásna výhra 🙂
    Veľmi rada si prečítam o tvojich kozmetických rituáloch a vychytávkach, ale tiež by ma asi bavili aj rôzne články o tvojom živote 🙂
    ostrihonovanat@gmail.com

  • Reply
    M.
    4 November 2013 at 14:29

    Bloglovin bohužel nemám,ale jinak tě všude sleduju 🙂
    Těším se na ten článek o tvém líčení a ráda bych si přečetla něco o tvé práci nebo room tour 🙂
    baresmartina@seznam.cz

  • Reply
    Minimalist Lady
    4 November 2013 at 14:31

    Sleduji tě všude kde se dá 🙂
    Jelikož jsem ujetá na kosmetiku, tak by mě zajímalo jaké produkty používáš a jak se líčíš 🙂
    eliska.janci@hotmail.cz

  • Reply
    Nikola Nikolová
    4 November 2013 at 16:26

    26nikolka26@seznam.cz tvůj blog se mi moc líbí 🙂

  • Reply
    Naddy
    4 November 2013 at 16:39

    Sledujem všetkoo 🙂
    Keďže som hrozný nákupný maniak, rada by som vedela aké produkty napríklad zaujímajú teba, v outfitoch pokračuj, sú mega!
    pc.nadulienka@gmail.com

  • Reply
    M.
    4 November 2013 at 17:08

    Dosavadní články se mi velmi líbily, určitě pokračuj v tomto duchu… V budoucnu bych si ráda přečetla něco o zmiňovaných beauty tipech od Tebe a určitě bych chtěla vědět o dalších akcích, které si navštívila…. Třeba ten článek s Petrou Němcovou – je vidět, že se stýkáš se zajímavými lidmi a ukazuješ nám je zase v jiném světle než bulvár. Také by mne zajímalo jak bydlíš, jak máš zařízený byt/dům… Nebo třeba i článek s tipy na fashion dárky pod stromeček 🙂

    email: Minion2@seznam.cz

    Sleduji Tě všude 😉 Hlas do blogerky roku už jsem Ti dávno dala, držím palce 🙂

  • Reply
    Ludmila Veselá
    4 November 2013 at 20:02

    Wesela.L@seznam.cz
    No mě by zajímalo něco o životním stylu, cvičení a pak všechno o kosmetice 🙂

  • Reply
    Ewanilson
    5 November 2013 at 9:31

    Ahoj, mě by třeba zajímalo, jak udržuješ své oblečení, boty, šperky apod. jak se o ně staráš, jaké přípravky se Ti nejvíc osvědčily. Dále bych ráda nějaký zajímavý článek o tom, co vše se dá udělat se šátky, nebo šálami. Mám na mysli nějaké zajímavé uzly a úvazy, které třeba ráda používáš a proč (já nikdy nevím jak si mám šátek/šálu uvázat, nějak mě to nejde a jeden způsob mě nebaví 🙂 ). Co se týče líčení, to je hodně zajímavé a těším se na to. Tvůj článek o selftanerech se mi moc líbí, sama je ráda používám, vzhledem k nulovému dopadu na zdraví pleti. Taky kdo z nás by chtěl ve 40 vypadat jako seschlá švestka. Tvoje tipy určitě vyzkouším.

    Hlasy posílám pravidelně 🙂

  • Reply
    Šárka Najmanová
    5 November 2013 at 10:00

    Ahoj, zajímalo by mě, jak si udržuješ postavu, jaká jídla preferuješ, co ráda vaříš apod. a také, co bys doporučila za střihy oblečení postavám typu hruška, jablko, apod. 🙂
    Najmanova.Sarka@seznam.cz

  • Reply
    BlueChic Berry
    5 November 2013 at 11:56

    Všetky podmienky mám už dávno splnené, jediné čo nemám GFC. Na bloglovine, FB či Lookbooku ťa však sledujem pravidelne.
    Čo by som sa chcela na tvojom blogu dočítať? Niečo o tvojich záľubách a životnom štýle. niečo podobné, ako tvoj posledný článok o samoopalovacích prípravkoch 🙂
    moj mail: bluechicberry@gmail.com
    Pekný deň!

  • Reply
    Sue Tramtadá
    5 November 2013 at 12:49

    Ahoj 🙂
    Mohla by si napísať článok napríklad o tvojich najobľúbenejších kozmetických výrobkoch, či obľúbených kúskoch zo šatníku 🙂
    sue.ondrejcakova@gmail.com

  • Reply
    Ivett
    5 November 2013 at 15:53

    1) Určitě by se mi líbil článek o těch tvých vychytávkách v líčení, když už jsi to tak nakousla 🙂 A jinak třeba nějaké tagy, kde bychom se o tobě něco víc dozvěděli 🙂
    2) Všude sleduji jako Iveta Skutková

  • Reply
    Marťul cz
    5 November 2013 at 19:18

    Třeba jak pečuješ o své vlasy máš je fakt krásné:)
    m.drastikova@seznam.cz
    GFC: Marťul cz
    BLOGLOVIN: Martina Dratiková
    FB: Martina Drastíková

  • Reply
    VeruKitty
    5 November 2013 at 20:35

    líbí se mi každý tvůj článek a proto tě sledují přes Bloglovin 🙂 a asi by mě i zajímalo něco ohledně tvého jídelníčku 🙂

    veronikastepankova@gmail.com, verukitty

  • Reply
    Lucia
    6 November 2013 at 10:43

    Páčil by sa mi nejaký jesenný outfit of the day 🙂
    lucia.kukurovalm@gmail.com

  • Reply
    M.
    6 November 2013 at 12:35

    Líbil by se mi článek, kdy z třeba 5 basic kousků uděláš třeba 4 různé outfity.
    marbulka@seznam.cz

  • Reply
    Pineapple93
    6 November 2013 at 17:13

    Třeba styl podle nějaké známé celebrity, třeba J.Lo.
    mysunnypineapple@gmail.com

  • Reply
    Sabina Sabelu
    6 November 2013 at 21:07

    Ahoj, moc by se mi líbil článek o Tvé práci (jak probíhají nákupy se zákazníkem v cizině atd.), miluji outfity z dovolených, výletech a také by se mi líbil článek jak se připravuješ na cesty.
    sabina.mandkov@gmail.com

  • Reply
    Ranuncul Triss
    6 November 2013 at 21:21

    Lbil by se mi článek na nějaký outfit pro silnější slečny 🙂 (ne, že bych byla moc, ale tak hezká jako ty nejsem (hubená 🙂 ) takový článek bych privítala a pokud narazíš na paletky Sleek tak tvůj osobní názor na ně. Protože mě byly hodně vychvalovány a tak jsem je pořídila a tak nadčená jako všichni okolo z nich nejsem.
    A samozřejmně hlas v soutěži už dávno máš, má milá 🙂

  • Reply
    L.
    6 November 2013 at 21:49

    Tipy na líčení, cvičení, stravu… tipy i třeba na restaurace v Praze, kam ráda chodíš, a vlastně vůbec o tobě všechno:) Děkujuuu, laurakrukova@gmail.com

  • Reply
    Veronika Sikorová
    6 November 2013 at 21:55

    Moc ti fandím v soutěži blogerka roku.Zajmal by mě článek o tvých vlasech.Veronika.Sikorova31@gmail.com

  • Reply
    Cholito Lauerman
    6 November 2013 at 22:14

    Nevím, jak Vy dámy, ale já měla tu čest se s Oli setkat. Nejen, že je velmi sympatická, inteligentní a krásná, ale to hlavní- je naprosto "styliš" Vždy má doplňky, kterých si nelze nevšimnout, je sladěná do stylu a pro mě to nejdůležitější : JE NAPROSTO ORIGINÁLNÍ. Právě její originalita mě, jako odpůrkyni všech modních rádců a bloků, přiměla začít sledovat Olin blog. V originalitě, jednoduchosti a lehké výstřednosti se s Oli naprosto shoduji. Na tomto blogu nevidím je hadříky a outfity, ale i píli a vůli , která by nás měla inspirovat k tomu, že pokud nás něco láká a jdeme si za tím, dokážeme to !! Proto Ti Oli držím pěsti a jen tak dál !!

  • Reply
    Michaela Votrubová
    7 November 2013 at 8:05

    Já chci vyhrát!! 😀
    …..Tvé kousky jsou famo'zní, ale pro mě moc drahé…, do budoucna bych se chtěla inspirovat nahlédnutím do Tvého blogu na levnější kousky… Jinak co víc napsat? Jdeš si za svým snem a to chce velkou odvahu a sílu! Hodně štěstí! 😉

  • Reply
    Evelyn
    24 November 2013 at 18:22

    No vidíš, ješě časem budeš slavná! 😀
    Ráda sleduju videa/čtu články tipu 'Draw my life' a nebo jak ses dostala až sem 🙂

  • Post a Comment

    error: Content is protected !!